Tandläkare i stockholms utrustning för tandvård

Modern teknik på vår tandvårdsklinik

På mottagningen använder vi oss av den modernaste tekniken. För att ta röntgenbilder använder vi oss av OPG, en teknik som gör den möjligt att med bara en bild röntga hela käken. Andra fördelar är att man utsätts för betydligt lägre strålning och samtidigt slipper man ha något i munnen, något som framförallt tandvårdsrädda brukar uppskatta. Denna röntgenmetod används vid implantatplanering, lägesbestämning av visdomständer och kontroll av rotfyllningar, mm.

Elisabeth Ådén Jangenstål

Jag har varit tandläkare sedan 1986 och har ända sedan dess arbetat i privat regi. Under mina första år var jag verksam på Östermalm men arbetar sedan 15 år här på kliniken på Odenplan. Jag och min tandsköterska har stor erfarenhet av att ta emot tandvårdsrädda patienter och vi kan erbjuda lugnande medel.

Akut tandvård på Odenplan

Parallellt har jag under åren också jobbat för Cityakuten (privattandläkarnas akutmottagning) vilket är väldigt givande då jag alltid varit intresserad av akut tandvård. Detta har också gjort att jag skaffat mig stora erfarenheter av att behandla akutfall och tandvårdsrädda

Profilbild på tandläkaren Ådén Jangenstål hos oss

Elisabeth Ådén Jangenstål

Tandläkare

Profilbild på tandsköterskan Karin Adenkrantz hos oss

Karin Adenkrantz

Tandsköterska