Akut tandvård i Stockholm

Elisabeth Ådén Jangenstål

Akut tandvård i Stockholm - Vi hjälper dig vid tandläkarbehov i akuta situationer

Har du tandbesvär som inte kan vänta? Vår tandläkarmottagning erbjuder akut tandvård i Stockholm. Eftersom akuta tandbesvär kan uppstå när du minst anar det, är det viktigt att få snabb och professionell hjälp. Med vårt erfarna team av akuttandläkare och vår moderna utrustning kan vi erbjuda effektiv och omsorgsfull tandvård när du behöver det som mest.

Kan din tandvård inte vänta?

I stort sett drabbas alla någon gång i livet av tandvård som måste behandlas akut. Du kanske råkat ut för en olycka och slagit ut en tand, lider av kraftiga ilningar eller måste dra ut en tand som orsakar kraftig smärta. Här på Elisabeth Ådén Jangenstål är vi alltid rustade för akut tandvård i Stockholm och tar hand om dig på bästa möjliga sätt. Vi har även bred erfarenhet av tandvårdsrädsla så att du som behöver akut tandvård och känner extra obehag, kan vara i trygga händer.

Akuta tandvårdsbehandlingar

Akut tandvård kan bli aktuellt när du minst anar det. Oavsett vilka akuta tandbesvär du lider av så finns vi här för dig. Våra kunniga tandläkare kan hjälpa dig med en rad olika problem inom akut tandvård i Stockholm, såsom:

  • Tandvärk och ilningar – Vi diagnostiserar och behandlar orsaken till din tandvärk för att lindra obehag och återställa tandens hälsa.

  • Tandtrauma – Om du har skadat en tand vid en olycka eller idrottsskada kan vi snabbt agera för att rädda tanden och minimera skador.

  • Avslagna tänder- Vid en avslagen tand är det viktigt att agera snabbt för att öka chansen att tanden kan sättas fast igen.

  • Tandinfektioner – Infektioner i tanden kan vara mycket smärtsamma och kräver snabb behandling för att förhindra att infektionen sprider sig.

Kostnad för akutbesök

Priserna för akut tandvård i Stockholm kan variera från några hundra kronor för en enkel undersökning och smärtlindring till flera tusen kronor för mer omfattande ingrepp som rotbehandling eller tandextraktion. Om du har en tandvårdsförsäkring kan ditt försäkringsbolag täcka en del av kostnaden, men det finns oftast fortfarande en självrisk som du måste betala. Allt beror naturligtvis också på när man behöver akut tandvård – kvällar och helger är generellt dyrare. Det är bra att veta att ungdomar upp till 23 års ålder får tandvård gratis. Efter det har du rätt till det statliga tandvårdsstödet som dras vid betalningen.


Vi är alltid transparenta i våra priser och kommer ge dig exakt information på hur mycket du ska betala och om ditt besvär inkluderar enbart en eller flera behandlingar.

Tandläkare i stockholms utrustning för tandvård

Akut tandvård - Vi bedömer och behandlar tryggt och säkert

Akut tandvård är en viktig del av vår tandvårds praxis, och vårt främsta mål är att säkerställa att du får den omedelbara och professionella vård du behöver när du står inför tandproblem.
Vi är alltid transparenta i våra priser och kommer ge dig exakt information på hur mycket du ska betala och om ditt besvär inkluderar enbart en eller flera behandlingar.

Dina problem är vår högsta prioritering

Våra erfarna tandläkare och tandvårdspersonal är alltid redo att bedöma och behandla dina akuta tandproblem med högsta prioritet. Oavsett om du har tandvärk, en tandfraktur eller andra akuta problem, kan du känna dig trygg med att du är i kompetenta händer.

Alltid den senaste utrustningen

Vi lägger stor vikt vid din trygghet och säkerhet under hela behandlingsprocessen. Vi använder modern utrustning och beprövade metoder för att säkerställa att du får den bästa möjliga vården.

Vi återställer din munhälsa snabbt

Vi är här för att hjälpa dig att återfå din munhälsa och ditt välbefinnande så snabbt och smidigt som möjligt. Oavsett när dina akuta tandvårdsbehov uppstår kan du lita på oss för att vara där och ta hand om dig.