Tandblekning i Stockholm

Elisabeth Ådén Jangenstål

Tandblekning hos Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål – För ett Strålande Leende

Varför välja professionell Tandblekning

 Att välja professionell tandblekning hos en erfaren tandläkare garanterar inte bara att du får bästa möjliga resultat, utan även att behandlingen utförs på ett säkert sätt. Över tid kan tänder missfärgas av olika anledningar som kaffe, te, rökning och åldrande. Med vår avancerade teknik kan vi återställa din tandfärg och ge dig ett fräscht och ljust leende.

Vår Tandblekningsprocess

Konsultation och Undersökning: Vi börjar med en noggrann undersökning av dina tänder för att säkerställa att de är friska och lämpliga för blekning. Vi diskuterar dina önskemål och förväntningar för att anpassa behandlingen efter dina behov.

Förberedelse: Innan blekningsbehandlingen påbörjas, rengör vi dina tänder för att avlägsna plack och ytliga missfärgningar. Detta steg är viktigt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Blekning: Vi använder en kraftfull men skonsam blekningsgel som appliceras på tänderna. Beroende på metoden kan behandlingen förstärkas med ljus eller laser för att påskynda processen. Behandlingen tar vanligtvis mellan 30 minuter till en timme.

Uppföljning och Råd: Efter behandlingen får du råd om hur du bäst tar hand om dina blekta tänder för att bibehålla det vita resultatet så länge som möjligt. Vi rekommenderar också regelbundna tandläkarbesök för att säkerställa att dina tänder förblir friska.

Ta steget mot ett strålande leende med vår professionella tandblekningstjänst! Vi ser fram emot att välkomna dig till vår klinik.

Profilbild på tandläkaren Ådén Jangenstål hos oss

Fördelar med Tandblekning

Säkra och Effektiva Metoder: Vi använder beprövade metoder och material av högsta kvalitet för att säkerställa att blekningen är både effektiv och säker.

Personlig Service: Varje patient får individuell uppmärksamhet och en skräddarsydd behandlingsplan.

Erfarenhet och Expertis: Med många års erfarenhet inom tandvård kan du lita på att du är i goda händer.

Boka din tid för Tandblekning idag

Ge dig själv gåvan av ett ljusare leende! Kontakta Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål för att boka din tid för tandblekning. Vår klinik ligger centralt och vi erbjuder flexibla bokningstider för att passa ditt schema.